Scandic apartmanok

Szállás

A Scandic apartmanház igényesen kialakított és kivitelezett apartmanegyüttesből áll, amelyek vendégeit 5 darab tágas, magas építészeti nívójú, teraszos házakban látja vendégül. Az apartmanok mindegyike tágas és jól felszerelt, légkondicionálóval rendelkezik, tágas kerttel, gyermekjátszótérrel, zárt parkolóval, díjmentesen elérhető Wifivel biztosít kellemes nyugodt pihenést vendégeinek. A Scandic apartmanház sétatávolságra esik a város termálfürdőjétől, a Termal Corvinustól.

Az 5 apartman mindegyike tágas, 105 m2 területű, alapvetően egy nagy konyha-étkező - nappali együtteséből, valamint 2 nagy háló- és 2 fürdőszobából áll. A teljesen felszerelt konyhát, étkezőt és nappalit 6 személy teljes kényelmére alakítottuk ki. A nappaliban kihúzható kanapé található, így akár 6 ember is kényelmesen elfér az apartmanban. Az apartmanok mindegyike egyforma nagy alapterületű, amely lehetővé teszi, hogy akár az otthoninál is nagyobb kényelemben lakjon nálunk. A nappaliban nagy síkképernyős TV található és a díjmentesen elérhető Wi-Fi kapcsolat is vendégeink teljes kikapcsolódását szolgálja.

Az apartmanokhoz kapcsolódik egy déli tájolású, bútorozott terasz, a reggeli napsugarakat élvezni kívánó vendégeink figyelmébe az ugyancsak az apartmanokhoz tartozó, szőlőskertre néző északi tájolású kisebb teraszt is ajánljuk. Az apartmanok körül szép kertet alakítottunk ki, amelyben gyermekjátszótér is megtalálható.

Amennyiben 30 személynél nagyobb csoporttal szeretne érkezni, amely meghaladná a Scandic Apartmanház kapacitását, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és további minőségi szálláshelyekkel együttműködve megoldjuk a nagyobb társaság szállását is.

Scandic apartmanház

A Scandic apartmanház kedvező elhelyezkedésének köszönhetően Szlovákia délnyugati részén, a Csallóközben nagyszerű lehetőséget kínál egynapos kirándulási lehetőségre Európa több fővárosába és kitűnő bevásárló központokba. Vonattal vagy autóval a környező fővárosok, úgymint Pozsony, Bécs és Budapest könnyedén elérhetőek. Autóval alig egy órai távolságra található Európa egyik legnagyobb outlet központja, a McArthurGlen Designer Outlet Parndorfban Ausztriában. Ráadásul számos kirándulási lehetőség várja érdeklődési terülétől függően – legyen az kultúra, sport, történelmi helyszínek látogatása vagy wellness.

A Scandic Apartmanház mind a környék felfedezésében, mint aktív kikapcsolódásban változatos programok szervezésével és információnyújtással segít vendégeinek.

A Scandic apartmanháztól pár perces sétával elérhető Termal Corvinus termálfürdőben - melyet 2011-ben újítottak fel - 9 különböző fürdőmedence és egy gyermekmedence várja a fürdésre, lubickolásra és gyógyulni vágyókat. Az utóbbi pár év eredménye a wellness-centrum, ahol különféle szaunák, víz alatti masszázsok, örvényfürdők és pezsgőfürdők várják a látogatókat és aúj, benti 25 m-es úszómedence. A 2012-es évben került felújításra a fedett 38 °C fokos forróvizes körmedence is, amelyet folyosó köt össze a kinti medencével. A nagymegyeri Termal Corvinus termálfürdő forró gyógyvizének, gyermekbarát strandjának, csúszdáinak, sportolási lehetőségeinek és kellemes wellness-centrumának köszönhetően egész évben kedvelt célpontja nemcsak a környékbeli, hanem a külföldi vendégeknek is.